Det mobila samhället

Det mobila samhället

Den teknologiska utvecklingen har förändrat samhället. Människor är idag ständigt uppkopplade och kan utföra alla möjliga ärenden direkt från mobilen. I takt med att de smarta telefonerna blir allt mer avancerade ökar dess användningsområde. Detta ställer krav både på företag som måste anpassa sin verksamhet samt individer som ändrar sitt beteende. Här kan du läsa mer om det mobila samhället och hur de påverkar individer, företag och organisationer.

Individer

Individer är de som snabbast ändrar beteende och anpassar sig efter den mobila vardagen. De smarta telefonerna har förenklat livet på många sätt och det är numera möjligt att betala räkningar, kommunicera med vänner och familj och fotografera med teleobjektiv och vidvinkel. Det finns nästan inga begränsningar för vad som kan utföras med mobilen, men i takt med att de blir mer avancerade ökar även priset. Kostnaden för en smarttelefon är idag flera tusentals kronor, ibland över tiotusen kronor. Därför är det viktigt att skydda dessa dyrbara telefoner med tåliga skal. Hos teknikdelar.se hittar du många trendiga och prisvärda skal till din Samsung Galaxy s20 ultra från bland annat Ideal of Sweden. Ett mobilskal är en billig mobilförsäkring som skyddar mot repor, krosskador och smuts.

Företag

I princip alla företag måste anpassa sig efter det digitala klimatet för att överleva, men de digitala lösningarna skiljer sig mellan olika branscher och företagsstorlek. Företag som riktar sig direkt till konsumenter måste mobilanpassa kommunikationen för att nå ut där kunderna finns.

Organisationer & Banker

Den långsammaste gruppen att ställa om, framför allt när det gäller stora och statliga organisationer. Digitaliseringen ställer krav på att banker, myndigheter, skolor och sjukvården anpassar sig efter den mobila världen. Appen mobilt bank-ID är exempel på en IT-lösning som visar en samhällsanpassning efter nya konsumentbeteenden.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante