Effektiv konvertering med modern webbdesign

Effektiv konvertering med modern webbdesign

Något som alla seriösa e-handlare ständigt brottas med, är en smidig köp-process. Det krävs tekniska och kompetenta webbdesigners för att minimera antalet förlorade kunder i varje steg. Ju färre klick, formulär och kontaktpersoner din kund behöver – desto mer kommer du helt enkelt sälja.

När du vet att det finns en marknad för dina produkter, och du har identifierat de kunder du vill ha – då är nästa steg att anlita proffs som kan webbdesign på både ett tekniskt och designmässigt plan.

Varje detalj spelar roll

Varje detalj i köpprocessen är möjlig att dokumentera och analysera med rätt plugins. Vill du öka konverteringen från din e-handel, finns det massor av sådana detaljer att titta på. Hur många kommer till din sida, lägger produkter i varukorgen men lämnar sedan innan köpet har slutförs? Hur många kommer till startsidan men studsar sedan vidare? Hur länge stannar besökare på din sajt?

När du anlitar professionella webbdesigners som kan sin sak, får du optimal potential att snabbt anpassa design, innehåll och struktur efter din analys. Det finns inget som är så frustrerande som att se svart på vitt vilka falluckor som din hemsida har, men inte ha möjlighet att göra något åt det direkt. Om du inte har en väl utvecklad IT-avdelning så se till att anlita en webbyrå som kan hjälpa dig.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante