Promota teknikföretaget med profilprodukter

Promota teknikföretaget med profilprodukter

Profilprodukter är ett smart marknadsföringsverktyg för teknikföretag. På ett både billigt och användbart sätt gör du reklam för företaget under lång tild. En mugg med en företagslogga kan bokstavligen räcka livet ut.

Tryck produkter med din logga

Att marknadsföra med profilprodukter innebär att du trycker din logga på kläder, muggar, pennor, musplattor, godis, datorväskor och husgeråd. Ni använder sakerna på jobbet. Dina anställda får kläder och väskor att bära både på arbetstid och fritid. Muggar, musmattor och munskydd med tryck kan du även ge bort till kunder. Har du butik? Då kan du sälja musmatta och t-shirt med tryck. På Medtryck hittar du ett stort sortiment av både jackor, tröjor, datorprylar och munskydd med tryck som du kan välja mellan.

Snygg logga

Ett tips är att se över din logga. Är du nöjd med loggan är det bara att trycka. I annat fall kan det vara klokt att anlita en designer, eller anställd, som kan göra en visuellt passande logga. Huruvida kunder och anställda kommer att vilja använder kläder eller muggar med företagsloggan hänger mycket på hur visuellt attraktiv loggan är. Att ha företagets namn i passande typsnitt som finns som ett mindre tryck på bröstet kan ofta vara bättre än att rita dit figurer eller försöka ha ett “roligt” typsnitt. Särskilt för teknikföretag. Det absolut bästa är en symbol. En tryck med en snygg symbol som andas teknik kan definitivt säljas i en butik eller en onlineshop.

Marknadsför teknikföretaget

Målet är att så många profilprodukter som möjligt ska synas och användas i vardagen av dina anställda och kunder. En kund som har en mugg med ert tryck kommer bli påmind om ditt företag. Har den ett problem som behöver lösas kommer kunden omedvetet att tänka på ditt företag. Har du väskor eller tröjor som utvalda kunder fått så kommer de bokstavligen att vara reklampelare som går omkring på stan och visar din logga.

Huruvida du ska ge bort t-shirts och muggar eller inte, beror på ditt företag och dess image. För ett företag som säljer dyra produkter kan det handla om att trycka upp loggan på högkvalitativa t-shirts och ge anställda. Men för de flesta företag fungerar det både att anställda använder produkterna och att ni ger bort dem till kunder.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante